Kokouspalvelut


Patruunassa vietät laadukkaan kokouspäivän ja nautit ohessa hyvästä tarjoilusta

Patruunan kokoustilat palvelevat sekä pieniä, että suuria kokousryhmiä, ja tarjoilun voimme räätälöidä tarpeen ja maun mukaan. Käytettävissä on myös 25 hengen saunatilat, joten päivän lopuksi hyvät päätökset voi kruunata rentoutuen vaikkapa lämpimissä löylyissä.

Patruunan kokoustilat muodostuvat 150-paikkaisesta, laadukkaat puitteet vaativimpiinkin kokoustarpeisiin tarjoavasta salista. Palveluita täydentävät neljä kabinettia, jotka soveltuvat mainiosti 10-40 hengen tilaisuuksiin.

Kokoustilat ovat siistejä, ja ne on varustettu yleisimmillä AV-välineillä. Lisätarpeistona myös fläppitaulu, piirtoheitin, videotykki ja internet-yhteys.

Tarjoamme mielellämme myös erikseen suunniteltuja kokous- ja palaveripaketteja esim. TYKY -päiville, yritysvalmennusten yhteyteen, sekä muihin yksilöllisiin tarpeisiin, kuten vaikkapa yritysten aamubrunsseille. Päivä sujuu rennosti ja positiivisesti, kun jokainen osanen tapahtumapuitteista on luotettavissa ja osaavissa käsissä.

Soita, tai laita meille viestiä, ja kerro tarpeesi – avullamme järjestät onnistuneet kokoukset ja tapaamiset helposti ja vaivattomasti.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.